Volkswagen Caddy PDF werkplaats- en reparatiehandleidingen | Carmanualshub.com (2023)

Zie ook:

  • Volkswagen Bora PDF-werkplaats- en reparatiehandleidingen
  • Volkswagen Kever PDF werkplaats- en reparatiehandleidingen

Volkswagen Caddy PDF werkplaats- en reparatiehandleidingen | Carmanualshub.com (1)

Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy PDF Werkplaats Service Manuals gratis te downloaden

TitelBestandsgrootteDownload link
Volkswagen Caddy 1995-2003 Onderhoudshandleiding.pdf51,1 MBDownloaden
Volkswagen Caddy 2003 Service Reparatie Handleiding.djvu26,2 MBDownloaden
Volkswagen Caddy 2004 Zelfstudieprogramma 328.pdf2,6 MBDownloaden
Volkswagen Caddy 2004-2011 Werkplaatshandboek – 4-cilinder dieselmotor (1 9 l motor).pdf10,9 MBDownloaden
Volkswagen Caddy 2004-2011 Werkplaatshandboek – Elektrische systemen.pdf12,6 MBDownloaden
Volkswagen Caddy 2004-2011 Werkplaatshandboek - Gids voor wielen en banden.pdf2,9 MBDownloaden
Volkswagen Caddy Specificaties.pdf7,5 MBDownloaden

Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddyis een compacte bestelwagen die sinds 1982 de Duitse autofabrikant Volkswagen vertegenwoordigt.

Er zijn zulke generaties VW Caddy:

  • VW Caddy I (1982-1992)
  • VW Caddy II (1995-2004)
  • VW Caddy III (2004 – tot onze tijd)

VW Caddy I (14D) (1982-1995)

De eerste Caddy-pick-up verscheen in 1982 in de Joegoslavische stad Sarajevo. Toen hij werd gemaakt, werd de standaard gebruikt voor die tijd: ze namen een seriewagen, verlengden de basis, in plaats van de achterkant van de carrosserie werd een laadruimte aangebracht en de achtervering werd versterkt. Aanvankelijk was de Volkswagen Caddy uitsluitend gemaakt als vrachtwagenwagen: het interieur was absoluut niet aangepast voor het vervoer van passagiers. De auto werd gemaakt op het platform van het Golf-model van de eerste generatie, en qua uiterlijk veel geleend van Polo. Bijvoorbeeld het voorste deel van de carrosserie tot aan de deur en de achteruitkijkspiegel.

Het model is uitgerust met een 1,6-liter benzinemotor met carburateur van 81 pk Achterwielophanging, chassis versterkt. Als optie op een pick-up werd een kunststof kap gemonteerd met of zonder opklapbare achtervleugel.

De release van de eerste generatie duurde tot 1992.

VW Caddy II (9U / 9KV) (1995-2004)

In 1995 verscheen de tweede generatie Caddy (Typ 9KV). Het constructieprincipe bleef volledig behouden: het voorste deel van het compacte en goedkope autosegment B – SEAT Ibiza (platform A03), een verlengde wielbasis en een ruime carrosserie. De motor is diesel, met alleen de meest noodzakelijke opties. Hij genoot veel vraag in West-Europa. Kleine firma's, productdetailhandelaren en andere organisaties die voortdurend kleine partijen goederen of apparatuur verzenden, waren zeer tevreden over Caddy.

De productie van de tweede generatie Caddy in Europa stopte in 2004, en in Argentinië wordt het model verder geproduceerd.

Dezelfde generatie is Caddy (Typ 9U), hoewel het een compleet andere auto is: het door een badge ontworpen Škoda Pickup-model, dat op zijn beurt is gebaseerd op Felicia. Zo'n Caddy is gemaakt in Tsjechië.

VW Caddy III (2K) (2004-2015)

In 2000 maakte de markt voor personenauto's een revolutie door. De wereldreuzen van de auto-industrie presenteerden nieuwe modellen die niet alleen waren ontworpen voor het vervoer van goederen, maar ook voor passagiersvervoer. Renault brengt Kangoo uit, gevolgd door Opel Combo en Ford Tourneo. Vasthoudend aan de trends van de huidige markt en vraag, produceert Volkswagen in 2004 een nieuwe Caddy op het platform PQ35 van Golf V.

De New Caddy-familie is een nieuwe generatie technologische voertuigen met universele toepassing. De betrouwbaarheid, die de kaart werd van de vorige generatie Caddy, heeft zijn voortzetting gevonden in het nieuwe model.

De derde Caddy is eendimensionaal gemaakt, dat wil zeggen, zijn carrosserie is een enkele eenheid - zoals een minivan. De laadruimte van de nieuwe Caddy is nu niet langer gescheiden van de bestuurderscabine door de opstap zoals bij de tweede generatie Caddy. Tegelijkertijd is hij ook flink gegroeid in alle richtingen: de breedte van 106 mm, de basis van 81 mm en de totale lengte van 172 (tot 4,4 m). Het volume van de bagageruimte nam toe met 300 liter en bereikte een waarde van 3,2 kubieke meter.

Nieuwe caddiekan 750 kg lading binnen vervoeren en 700-740 kg (afhankelijk van de motor) op een aanhangwagen zonder remmen of 1,2-1,5 ton op een aanhangwagen uitgerust met remmen.

Caddy bestaat in twee versies: commerciële Kasten en passagiers Kombi. Kopers van beide versies van Caddy krijgen vier verschillende motoren tegelijk aangeboden: twee benzinemotoren, 1,4 l (75 pk) en 1,6 l (102 pk), en twee dieselmotoren: 2-liter SDI (69 pk) en turbocharged 1.9 TDI (105 pk). pk). Transmissie, alleen mechanisch.

Zoals elke moderne auto is de New Caddy uitgerust met actieve en passieve veiligheidssystemen – ABS, anti-boot (ASR) en zelfs een systeem om het remmen van de MSR-motor te controleren. Bovendien kan een ESP-antiblokkeersysteem worden besteld.

Volkswagen Caddy Kasten is een modern technologisch voertuig voor zakenreizen en vrachtbezorging. De vloer van de bagageruimte is gemaakt van plaatstaal, wat de duurzaamheid aanzienlijk verhoogt en beschermt tegen mogelijke schade. Bovendien is de onderkant van de laadruimte een beschermende laag en zijn de zijwanden van de laadruimte van onderaf bekleed met stevig plastic, waardoor de kans op schade aan de cabine wordt uitgesloten.

Voor het vastzetten van ladingen zijn er 6 hijsogen. Toegang tot het compartiment is via de achterdeuren met achteraanslag of via de breedste zijschuifdeuren in deze klasse van auto's.

Het interieur is ontworpen om maximaal comfort te bieden aan de bestuurder en passagier. De stuurkolom is tweedimensionaal verstelbaar, wat het rijden in een Caddy Kasten voor iedere bestuurder comfortabel maakt. Passagiers- en bestuurdersstoel hebben een verstelbare lengtepositie en kanteling van de rugleuning. Om een ​​uitstekend en comfortabel microklimaat in de cabine te creëren, zijn er verwarmings- en ventilatiesystemen met een stofwerend en anti-allergeen filter.

Het instrumentenpaneel onderscheidt zich door functionaliteit en hoge prestaties. Eigenaars van benzinemotoren vinden op het paneel een indicator voor remblokslijtage.

De carrosserie is integraal, gedeeltelijk gegalvaniseerd met een anticorrosiebehandeling en een garantie van continue corrosie gedurende minstens 12 jaar. Caddy Kasten-ophanging gecombineerd: voor - onafhankelijk en achter - veer. Telescopische schokdempers zijn uitgerust met een stabilisator voor dwarsstabiliteit. Voor het remmen komt het versterkte hydrodynamische remsysteem met twee circuits overeen.

Caddy Kombi– een personen- en goederenwagon. Het heeft een ruim interieur waarmee u gemakkelijk tot 7 passagiers in een auto kunt vervoeren. Zijn belangrijkste voordeel is transformatie. Als het niet mogelijk is om van Kasten een personenbusje te maken, dan is Kombi dat ook. Je hoeft alleen de achterbank neer te klappen of helemaal te verwijderen. Daarom wordt een passagier Kombi genoemd, wat "gecombineerd" betekent, dat wil zeggen, een die beide kan zijn. Zowel hier als op de Kasten gecombineerde ophanging. Passieve veiligheid De Caddy Kombi biedt 4 airbags: twee voor en twee aan de zijkant voor de bestuurder en voorpassagier. Alle stoelen in de cabine zijn uitgerust met driepuntsveiligheidsgordels met verticale afstelling en hulpkoppelingen. Caddy is uitgerust met een extra signaal van rem- en mistlampen. Voorzien van een beglaasde opbouw en opklapbare achterdeuren. Indien gewenst kan de auto worden aangevuld met: verwarmde voorstoelen en twee elektrische ramen. De cabine biedt voldoende ruimte voor kleine dingen die onderweg van pas kunnen komen voor passagiers. Dit zijn talloze planken op het voorpaneel, grote dozen onder de voorstoelen en al traditionele handschoenen.

Voor het veilig en betrouwbaar vastzetten van lading zijn er 4 tuigage scharnieren, verzonken in het interieur van de cabine.

Tegen diefstal beschermt de auto de elektronische antidiefstalvergrendeling van de motor (transponder) en het antiblokkeerslot van het stuurwiel.

De assemblage van de Caddy wordt uitgevoerd in de VW-fabriek in Polen.

Sinds 2010 wordt een gemoderniseerd model met nieuwe optiek, radiatorgrille, bumpers en uitrusting en enkele nieuwe motoren geproduceerd.

In 2012 kwam een ​​ongebruikelijke versie van de Cross Caddy met een offroad-gordijn uit.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 02/01/2024

Views: 5914

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.