FAQ – Al je MINI-vragen beantwoord | MINI VS (2023)

 • Hoeveel kost een MINI?

  De door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs (MSRP) voor een

  MINI Cooper Hardtop 2-deurs:$ 25.800.

  MINI Cooper S Hardtop 2-deurs:$ 29.100.

  MINI Cooper Hardtop 4-deurs:$ 26.800.

  MINI Cooper S hardtop 4-deurs:$ 30.100.

  MINI Cooper landgenoot:$ 32.650.

  MINI Cooper Landgenoot ALL4:$ 34.150.

  MINI Cooper S Landgenoot:$ 32.900.

  MINI Cooper S Landgenoot ALL4:$ 35.000.

  MINI Cooper S Clubman:$ 34.050.

  MINI Cooper S ALL4 Clubman:$ 36.150.

  MINI Cooper Cabrio:$ 35.700.

  MINI Cooper S Cabriolet:$ 38.400.

  MINI John Cooper Works-hardtop:$ 35.400.

  MINI John Cooper Works Cabriolet:$ 44.900.

  MINI John Cooper Works Clubman:$ 42.400.

  MINI John Cooper Works Landgenoot:$ 43.800.

  Elke nieuwe MINI wordt geleverd met een door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs (MSRP) vermeld op de "raamsticker". MSRP is exclusief bestemmings- en administratiekosten van $ 850 en exclusief licentie, registratie, belastingen en opties en arbeid om te installeren. Bepaalde functies kunnen optioneel zijn. Actuele prijs bepaald door uw erkende MINI-dealer. De hierboven vermelde adviesprijzen zijn gebaseerd op modeljaar 2024.

  Hoe kan ik een brochure bestellen

  Onder SHOPPING TOOLS daarboven in onze hoofdnavigatie vindt u een subsectie met de naam 'LEREN'. Klik op 'VRAAG EEN BROCHURE AAN'. Daar kunt u een gedrukte brochure bestellen of een pdf downloaden in het Engels of Spaans.

  WAAR KAN IK INFORMATIE VINDEN OVER HET PROEFRIJDEN VAN EEN MINI?

  U kunt het beste contact opnemen met uw favoriete MINI-dealer. Ga voor meer informatie over erkende MINI-dealers in uw regio naar de "Vind een dealer" sectie onder SHOPPING TOOLS in de hoofdnavigatie.

  WAAR KAN IK EEN MINI KOPEN IN DE VS?

  Er zijn momenteel meer dan 100 Amerikaanse MINI-dealers. Ze bevinden zich voornamelijk in grote metropolen en andere geselecteerde steden, en we blijven voortdurend nieuwe dealers openen. Ga voor meer informatie over MINI-dealers bij jou in de buurt, of over nieuwe dealers die binnenkort opengaan, naar deVind een dealerpagina op MINIUSA.COM.

  KAN IK DE MINI BESTELLEN MET CHASSISNUMMER 001?

  Helaas niet. Over het algemeen gaan de eerste en laatste auto in elke productieserie naar een museum.

  WANNEER WORDEN DE NIEUWE MINI-MODELLEN UITGEBRACHT?

  We kondigen onze nieuwe MINI's van modeljaar doorgaans in de zomer aan. Daarna gaan ze in het vroege najaar in productie op de lopende band en zijn ze in oktober verkrijgbaar bij je favoriete MINI-dealer. Soms brengen we echter in andere periodes van het jaar een speciale modelupdate of speciale editie MINI uit. U kunt op de hoogte blijven van nieuwe MINI-modellen en releasedatums doorabonneren op onze nieuwsbrief.

  HOE KAN IK EEN MINI VOLGEN DIE IK HEB BESTELD?

  Als je een VIN of productienummer hebt ontvangen van je MINI-dealer, kun je de voortgang van je MINI volgen in de MINI Owners' Lounge. Wanneer u de Owners' Lounge voor het eerst bezoekt, moet u voor uzelf een nieuw account aanmaken met uw VIN of productienummer. Zodra je je account hebt aangemaakt, heb je volledige toegang tot de MINI Production Tracking-module.

 • WAAR KAN IK VINDEN OF ER EEN TERUGGEHAALD ONDERDEEL OP MIJN MINI IS?

  Daar hebben we een hele website voor. Ga gewoon naar onze Recall Lookup-site, voer de laatste zeven cijfers van uw VIN-nummer in en we zullen u vertellen of er terugroepacties zijn met betrekking tot uw MINI. Het is als magie, maar dan met enen en nullen.

  KAN IK MIJN BLUETOOTH-TELEFOON KOPPELEN AAN EEN MINI VOOR GESPREKKEN EN MUZIEK?

  Alle nieuwe MINI-modellen worden standaard geleverd met Bluetooth-telefoonkoppeling voor oproepen. Alleen met het MINI Connected infotainmentsysteem kunt u uw Bluetooth-telefoon echter ook draadloos koppelen voor muziek. Ga naar MINIUSA.com/connectivity voor volledige informatie over Bluetooth en telefoonconnectiviteit en bezoek vervolgens AboutYourMINI.com voor eenvoudige koppelingsinstructies.

  IK HEB EEN PRE-OWNED MINI GEKOCHT. HOE REGISTREER IK MEZELF ALS DE NIEUWE, HUIDIGE EIGENAAR OP MINIUSA.COM?

  Als je een tweedehands MINI hebt gekocht, ga dan naar de Owners' Lounge op MINIUSA.com/OL en maak een account aan met je chassisnummer. U wordt geïdentificeerd als de laatste eigenaar van dat voertuig. Het is zo simpel.

 • WELKE VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN HEBBEN DE MINI COOPER-, MINI COOPER S- EN MINI JOHN COOPER WORKS-MODELLEN?

  We beschikken over een uitgebreide lijst van zowel actieve als passieve veiligheidsvoorzieningen in al onze modellen: ongelooflijk wendbaar rijgedrag, een antiblokkeersysteem met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en Cornering Brake Control (CBC), een extreem stijve carrosserie, een motor, crashsensoren, een bandenspanningscontrole en de lijst gaat maar door. Bovendien heeft elke MINI een zeer geavanceerd en uitgebreid airbagsysteem. Hardtop- en Clubman-modellen hebben in totaal 6 front- en zij-airbags: 2 frontale, 2 zijdelingse botsingen in elke voorstoel en 2 aan het plafond gemonteerde zijgordijnen. De Countryman- en Paceman-modellen zijn gewapend en klaar met in totaal 7 front- en zij-airbags: 2 frontale, 2 zijdelingse botsingen op elke voorstoel, 2 aan het plafond gemonteerde zijgordijnen en 1 extra knie-airbag aan de passagierszijde. Coupé-, Cabrio- en Roadster-modellen hebben 4 airbags: 2 voorin en 2 zijairbags in de stoelen zodat ze met de passagier meebewegen. Cabriolet- en Roadster-modellen hebben ook een rolbeugel. Ja, veiligheid staat centraal.

  Bezoek de individuele pagina van elk model voor meer veiligheidsvoorzieningen.

  ZIJN ER CRASHTESTS GEDAAN OP EEN MINI?

  Bij recente tests heeft de MINI Cooper Countryman uit 2011, 2012 en 2013 de kwalificatie van het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) verdiend als een "Top Safety Pick" voor het behalen van "Good"-beoordelingen voor frontale, zijdelingse, rollover- en achteraanrijdingsbescherming.

  IIHS heeft ook de criteria aangescherpt om "Goede" prestaties voor daksterkte bij kantelongevallen op te nemen. Het dak van de Countryman weerstond een kracht gelijk aan bijna 5 keer het gewicht van de auto. Ter vergelijking: de huidige federale norm is 1,5 keer het gewicht.

  Naast de "goede" crashtestscores, moeten de winnaars beschikken over elektronische stabiliteitscontrole (ESC), een belangrijke crashvermijdingsfunctie, die standaard is op alle MINI-modellen.

  Bezoek de individuele pagina van elk model voor meer veiligheidsvoorzieningen op MINIUSA.COM voor een volledige lijst en meer details.

  IS DE MINI GETEST IN EXTREME WEEROMSTANDIGHEDEN?

  De MINI is getest onder de zwaarste omstandigheden. We hebben de MEEST extreme plaatsen uitgekozen om onze tests uit te voeren. Voor testen bij koud weer gingen we in de winter naar de poolcirkel in Finland. Voor hete testen hebben we de auto agressief en herhaaldelijk door Death Valley (VS) gereden.

 • WELKE OPTIES ZIJN BESCHIKBAAR?

  Zowel de MINI Cooper als de MINI Cooper S zijn standaard voorzien van zoveel geweldige functies dat we soms de geweldige opties vergeten: automatische transmissie, panoramisch schuifdak met twee panelen, computernavigatiesysteem met gps, verwarmde stoelen, xenonkoplampen, geweldig harman/kardon-geluid systeem en nog veel meer.

  IS ER EEN AUTOMATISCHE TRANSMISSIE BESCHIKBAAR IN DE MINI?

  Ja, een automatische transmissie is beschikbaar voor alle MINI-modellen.

  BIEDEN JIJ ALLE WIELAANDRIJVING AAN?

  Het hangt af van het model. MINI Cooper en MINI Cooper S zijn beide voorwielaandrijving (FWD). De MINI Countryman en Paceman worden echter geleverd met een optioneel ALL4-vierwielaandrijvingssysteem. Dynamic Stability Control (DSC) is standaard op alle modellen.

  WAT IS DE TOPSNELHEID VAN EEN MINI?

  MINI Cooper Hardtop Handgeschakeld - 126 MPH
  MINI Cooper Hardtop Auto - 122 MPU
  MINI Cooper S Hardtop Handgeschakeld - 141 MPU
  MINI Cooper S Hardtop Auto - 139 MPU

  MINI Cooper Cabrio Handgeschakeld - 128 MPU
  MINI Cooper Convertible Auto - 128 MPU
  MINI Cooper S Cabrio Handgeschakeld - 143 MPH
  MINI Cooper S Convertible Auto - 142 MPU

  MINI Cooper Clubman Handgeschakeld - 126 MPU
  MINI Cooper Clubman Auto - 121 MPU
  MINI Cooper S Clubman Handgeschakeld - 141 MPU
  MINI Cooper S Clubman Auto - 138 MPU

  MINI Cooper Countryman Manual - 116 MPH
  MINI Cooper Countryman Auto - 113 MPU
  MINI Cooper S Countryman Manual - 128 MPH
  MINI Cooper S Countryman Auto - 128 MPU
  MINI Cooper S Countryman ALL4 Handgeschakeld - 128 MPU
  MINI Cooper S Countryman ALL4 Auto - 128 MPU

  MINI Cooper Paceman Handgeschakeld - 117 MPU
  MINI Cooper Paceman Auto - 114 MPU
  MINI Cooper S Paceman Handgeschakeld - 128 MPU
  MINI Cooper S Paceman Auto - 128 MPU
  MINI Cooper S Paceman ALL4 Handgeschakeld - 128 MPU
  MINI Cooper S Paceman ALL4 Auto - 128 MPU

  MINI John Cooper Works Hardtop Handgeschakeld - 153 MPH
  MINI John Cooper Works Hardtop Auto - 153 MPH

  MINI John Cooper Works Coupé Handgeschakeld - 149 MPH
  MINI John Cooper Works Coupé Auto - 148 MPH

  MINI John Cooper Works Converteerbare Handgeschakeld - Nader te bepalen
  MINI John Cooper Works Convertible Auto - nader te bepalen

  MINI John Cooper Works Clubman Manual - 148 MPH
  MINI John Cooper Works Clubman Auto - 147 MPH

  MINI John Cooper Works Countryman Manual – 128 MPH
  MINI John Cooper Works Countryman Auto - 128 MPH

  MINI John Cooper Works Paceman Manual - 128 MPH
  MINI John Cooper Works Paceman Auto - 128 MPH

  Vergeet niet dat we getrainde professionals zijn die in een gesloten omgeving werken. Probeer deze resultaten niet thuis opnieuw te maken.

  WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE MINI COOPER EN DE MINI COOPER S?

  Twee dingen. De eerste is de grootte. (We noemen hem niet voor niets "The Big MINI".) Als eerste vierdeurs lid van de MINI-familie heeft de Countryman een achterbank die comfortabel plaats biedt aan vijf passagiers en pronkt hij met een inhoud van 5,5 meter in de kofferruimte ( 42,2 kubieke voet met de achterbank neergeklapt). Dat zijn veel kajaks. Of tv's. Of Ottomanen.

  Het tweede verschil is dat de Countryman een van de twee MINI-modellen is die wordt geleverd met een optioneel ALL4-vierwielaandrijvingssysteem, waardoor avontuurlijke motorrijders de middelen krijgen om uitdagend terrein te overwinnen. De Paceman is het andere ALL4-model.

  WAAROM HEB JE DE MINI ONE IN EUROPA EN NIET IN AMERIKA?

  We spraken met veel mensen en het leek erop dat er in de VS heel weinig vraag was naar de 90 pk MINI ONE. De VS is een zeer pk-bewust land en weinig mensen toonden interesse in een auto van 90 pk. In de VS hebben zelfs goedkope kleine auto's, zoals de Hyundai Accent, Toyota Echo, Daewoo Lanos en Kia Rio meer dan 90 pk. De MINI One zou simpelweg geen competitieve prestaties bieden. Het prijsverschil tussen de MINI Cooper en de MINI One is slechts ongeveer US $ 2.000, en de MINI One heeft veel minder standaardfuncties en pk's. De MINI One is populair in Europa, waar de brandstofprijzen drie tot vier keer zo hoog zijn en de woon-werkverkeersnelheden lager zijn. Zelfs een kleine besparing op het brandstofverbruik maakt het verschil in die instelling.

 • HOE VEEL GROTER IS DE MINI DAN DE CLASSIC MINI?

  De MINI Cooper is ongeveer een voet breder en twee voet langer (12'1.6") dan de Austin en Morris Mini. Even breed als de Cooper, biedt de Clubman iets meer laadruimte met zijn lengte van 12'11".

  IK BEN EEN VRIJ GROTE KEREL (OF GAL). PAS IK IN EEN MINI COOPER OF MINI COOPER S?

  Met zijn wielen zo ver mogelijk naar de hoeken gespreid en onze fabriek op het dak, hebben MINI's verrassend veel binnenruimte en stahoogte. Over het algemeen is een MINI Cooper of MINI Cooper S comfortabel geschikt voor mensen tot 1,80 meter.

  KUNNEN DE ACHTERSTOELEN NEERKLAPPEN?

  Dat doen ze zeker. En ze zijn 50/50 verdeeld, dus je kunt er één of beide tegelijk neerleggen. De achterstoelen in de MINI Countryman zijn 60/40 gedeeld. Deze modellen worden standaard geleverd met drie neerklapbare onafhankelijke achterstoelen. Met behulp van een trekband kunnen passagiers de rugleuning van elke stoel losmaken voor een gewenst comfortniveau of ze volledig neerklappen om meer kostbare vracht te laden.

  KAN IK EEN MINI KRIJGEN MET EEN SKI- OF FIETSENDRAGER?

  Dat kan je zeker. In feite kun je een MINI configureren met een skidrager, een fietsendrager, een surfplankdrager, een snowboarddrager, een bagagedrager, een dakkoffer en nog veel meer binnen de "Build Your Own"-sectie van MINIUSA.COM. Neem contact op met uw voorkeursdealer voor informatie over het bestellen van een rek om uw auto uit te rusten.

 • HOE GROOT IS DE BRANDSTOFTANK?

  Voor het bijvullen van de benzinetank van de Cooper en Cooper S zou 50 liter nodig zijn, wat ongeveer 13,2 US gallon is. Het bijvullen van de tank voor de MINI Countryman of Paceman vereist 47 liter, wat ongeveer 12,4 US gallon is.

 • HOE WORDEN MINI-ACCESSOIRES GEPRIJSD?

  Elke prijs die op deze website wordt vermeld, is de door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs. Werkelijke prijzen kunnen variëren en zijn afhankelijk van uw MINI-dealer. Prijzen zijn exclusief plaatsing of schilderwerk, indien gewenst. Prijzen zijn exclusief belastingen en/of verzend- en administratiekosten. Neem contact op met uw erkende MINI-dealer voor de volledige juistheid van informatie en beschikbaarheid.

  WAAR KAN IK AL DIE GEWELDIGE MINI SPEELGOED EN GESCHENKEN KRIJGEN?

  U kunt deze items vinden door de website van uw favoriete MINI-dealer te bezoeken en de MINI Lifestyle-sectie te bekijken. U kunt de website van uw lokale dealer vinden door gebruik te maken van de Dealer Locator, die te vinden is onder de SHOPPING TOOLS-sectie van deze site.

 • WAAR WORDEN MINIS GEBOUWD?

  MINI's productiehuis bevindt zich in Oxford, Engeland, op dezelfde locatie waar al meer dan 100 jaar auto's worden geproduceerd. Naast Plant Oxford worden sommige MINI-voertuigen geassembleerd in de VDL NedCar-fabriek in de stad Born in Nederland, en in de Magna Steyr-fabriek in Graz, Oostenrijk.

  HOE KAN IK EEN MINI IN DE VERENIGDE STATEN IMPORTEREN?

  We houden van je enthousiasme over MINI, maar op dit moment kun je geen nieuwe MINI importeren in de VS. Er zijn meerdere problemen met specificaties voor verschillende landen die dit te moeilijk maken.

  KOMT DE MINI IN EUROPESE LEVERING?

  We werken eraan. We weten dat je Europese bezorging wilt, dus we proberen het voor elkaar te krijgen, maar we kunnen geen beloftes doen over wanneer het programma van kracht zal zijn.

  WAT IS DE PRODUCTIEMIX VAN MINI COOPERS TOT MINI COOPER S-MODELLEN?

  Momenteel bouwen we ongeveer 50 procent MINI Coopers en 50 procent MINI Cooper S's.

 • WAT IS HET VERHAAL?

  In 1956, te midden van brandstoftekorten in een aantal landen, waaronder het VK als gevolg van de crisis in de Golf van Suez (zoek het op!), was er een dringende behoefte om een ​​zuinige auto te ontwerpen. Lord Nuffield van British Motor Corporation (BMC) gaf zijn hoofdontwerper, Sir Alec Issigonis, de opdracht een "geordende sedan" te creëren die nog steeds kon concurreren met de aanval van zuinige brommobielen op de markt. De eerste Classic Mini maakte zijn debuut op 26 augustus 1959. De Classic Mini was de eerste in massa geproduceerde auto met een dwarsgeplaatste motor. Het was geschikt voor 4 volwassenen, was gaszuinig, had een geweldige wegligging en was geprijsd onder de $ 800! De plaatsing van de motor zorgde voor een ruime passagiersruimte en maakte een verhoudingsgewijs grote wielbasis mogelijk: de Classic Mini werd de eerste sedan die echt handelde als een sportwagen.

  Later werd koningin Elizabeth II gezien achter het stuur van een Classic Mini en de verkoop begon een vlucht te nemen. Nadat een reeks beroemdheden Classic Minis kochten, werd de auto een "must-have" auto, en in de loop van de decennia is het de meest populaire Britse auto ooit gemaakt met meer dan 5,3 miljoen verkochte exemplaren. De Classic MINI beïnvloedde het ontwerp van de minirok van Mary Quant en in een opiniepeiling georganiseerd door Autocar Magazine in 1995 werd Classic Mini uitgeroepen tot hun Auto van de Eeuw. In 1996 verkoos een panel van experts van het tijdschrift Classic en Sportscar de Classic Mini tot de "No. 1 Classic Car of All Time', en in 1999 riep een internationale jury de Classic Mini uit tot Europese auto van de eeuw, waarmee hij de tweede plaats behaalde in de Global Car of the Century Competition, met alleen de Ford Model T bovenaan.

  WAAR WERD DE MINI ONTWIKKELD?

  Ze zijn in het VK ontwikkeld door de ontwikkelingsafdeling van de BMW Group.

  WAAROM WORDEN ZE DE MINI COOPER EN MINI COOPER S GENOEMD?

  In 1961 herwerkte de legendarische Britse coureur John Cooper de Classic Mini om een ​​krachtigere raceversie te creëren. Hij gaf hem een ​​krachtigere motor, hogere en nauwere overbrengingsverhoudingen, betere remmen, bredere banden en een dak in contrastkleur om op te vallen in de menigte. Zo werd de Mini Cooper geboren. Een paar jaar later, in 1963, gaf Cooper zijn versie van de Classic Mini nog een boost en creëerde hij de puurste racewagen, de Mini Cooper S.

  Naarmate de tijd verstreek, werd de Mini Cooper een racefenomeen, hij won drie keer in Monte Carlo (1964, 1965 en 1967) en behaalde de eerste plaats in tal van andere races op het internationale rallycircuit.

  ZIJN ER OOIT MINIS VERKOCHT OP DE AMERIKAANSE MARKT?

  Tussen 1960 en 1967 werden er in de VS ongeveer 10.000 Classic Mini's verkocht. Het verblijf was kort, maar de Classic Mini's hebben hun sporen nagelaten met tientallen Classic Mini Owner's Clubs die tot op de dag van vandaag nog steeds bloeien in de VS.

  WAAROM HEEFT MINI DE VS VERLATEN?

  In 1968 vaardigde de Amerikaanse regering nieuwe veiligheids- en emissievoorschriften uit die MINI destijds niet wilde implementeren. Je zou dus kunnen zeggen dat we onze groene kaart kwijt zijn.

  WANNEER HEBBEN DE NIEUWE MINI COOPER S ZIJN WERELDWIJD DEBUUT GEMAAKT?

  Op de Tokyo Auto Show in oktober 2001.

  WANNEER MAAKTE DE NIEUWE MINI COOPER ZIJN DEBUT IN DE VS?

  Op de autoshow van Parijs in oktober 2000. Hij kwam voor het eerst beschikbaar in de VS op 22 maart 2002.

  WAAROM GEBRUIKEN JULLIE SOMS MINI IN HOOFDLETTERS, EN ANDERE TIJDEN "Mini" MET ALLEEN DE EERSTE LETTER IN HOOFDLETTERS?

  We gebruiken "Classic Mini" wanneer we specifiek verwijzen naar de oudere, klassieke versie van de auto, en "MINI" wanneer we verwijzen naar de spiksplinternieuwe modellen of wanneer we verwijzen naar MINI als het merk.

  WORDEN MINI'S RACEN?

  We zijn enorm enthousiast om MINI's weer in de racerij te brengen. We hebben al classificatie ontvangen van de meeste grote amateur- en race-sanctie-instanties in de VS, en we verwachten dat we onze erfenis van succes in competities zullen voortzetten. Natuurlijk moedigen we amateurracers ook sterk aan om erop uit te trekken en zoveel mogelijk plezier te beleven aan rally's, races en autocrossen.

  En omdat vorig jaar zo goed eindigde, beleeft de nieuwe MINI WRC, die vanaf 2011 deelneemt aan het FIA World Rally Championship, zijn wereldpremière in Parijs. Dit jaar is de MINI Countryman, het model waarop de MINI WRC gebaseerd is, een grote inspiratiebron voor deze rally.

 • WAT VOOR GARANTIES BIEDT U? EN WANNEER VERVALT MIJN GARANTIE?

  Bij MINI wordt ons streven naar kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid duidelijk gedemonstreerd door een beperkte garantie van 4 jaar/50.000 mijl MINI personenwagen en een garantie van 12 jaar/onbeperkt aantal kilometers tegen roest en corrosieperforatie, beide beginnend op het origineel in -onderhoudsdatum. (Opmerking: 12 jaar garantie is van toepassing op modellen van 2004 en nieuwer. Eerdere modellen hebben een garantie van 6 jaar/onbeperkt aantal kilometers tegen roest en corrosieperforatie.)

  *Raadpleeg voor volledige details over de MINI New Passenger Car Limited Warranty uw MINI Service- en garantie-informatieboekje of bezoek een geautoriseerde MINI-dealer voor de voorwaarden en beperkingen.

  WIE VALT ONDER DE GARANTIE?

  Uw MINI is gedekt, ongeacht wie er rijdt.

  ZIJN DE BANDEN ONDER GARANTIE?

  Banden worden gegarandeerd door hun respectieve fabrikant. Alle informatie over de garantie van de banden is te vinden in de garantieverklaring van de bandenfabrikant, die beschikbaar is op de website van de bandenfabrikant en ook wordt meegeleverd met de documentatie van uw MINI.

  WAT VOOR GARANTIES BIEDT U OP DOOR DE DEALER GEÏNSTALLEERDE ACCESSOIRES?

  Als uw MINI-autoaccessoires vóór levering door uw dealer zijn geïnstalleerd, vallen de accessoires onder de volledige beperkte garantie van het nieuwe voertuig. De beste tijd om je accessoires te kiezen en te installeren is dus wanneer je je nieuwe MINI bestelt. Als de installatie is uitgevoerd door uw dealer na de eerste verkoop van uw MINI, wordt het accessoire gegarandeerd voor de rest van de beperkte garantieperiode van het nieuwe voertuig, of twee jaar vanaf de installatiedatum, afhankelijk van welke periode langer is.

  IK BEN IN HET MILITAIRE EN IK HEB MIJN MINI GEKOCHT IN HET OVERZEES, EN NU KOM IK NAAR HUIS. WAT MOET IK DOEN OM MIJN MINI ONDER GARANTIE TE LATEN ONDERHOUDEN?

  Welkom thuis en bedankt voor je service! We moeten de garantie valideren om het in de Verenigde Staten te kunnen repareren. Bel gewoon onze vriendelijke MINI Customer Relations-mensen op 1-866-ASK-MINI (1-866-275-6464) en zij zullen u stap voor stap door het proces leiden.

 • MINI biedt een uitgebreid auto-onderhoudsprogramma. Koop nu een MINI en betaal geen onderhoudskosten gedurende de eerste 3 jaar of 36.000 mijl, wat het eerst komt, voor de gedekte items.

  Het gratis geplande MINI-onderhoud: een van de meest uitgebreide onderhoudsprogramma's in zijn klasse die al het door de fabriek aanbevolen onderhoud omvat, bijvoorbeeld olie- en remvloeistofservices.

  WAT WORDT GEDEKT ONDER HET GRATIS GEPLANDE MINI-ONDERHOUDSPROGRAMMA?

  Het uitgebreide onderhoudsprogramma van MINI dekt kosteloos al het door de fabriek aanbevolen onderhoud, inclusief:

  - Motorolieservices
  -Remvloeistofservice
  -Motorluchtfilter
  -Cabine Lucht Microfilter
  -Bougies
  -Afstandsbediening/sleutelbatterij
  -Voertuigcontrole

  NIET-OVERDRAAGBAARHEID

  Deze onderhoudsprogramma's zijn exclusief beschikbaar voor de eerste koper, eigenaar of huurder van een nieuw voertuig, verkoopdemonstratievoertuig, Aftersales Mobility Program-voertuig of BMW Group-bedrijfsvoertuig van een geautoriseerde MINI-dealer in de Verenigde Staten (inclusief Puerto Rico). ). De dekking is niet overdraagbaar op volgende kopers, eigenaren of huurders. De enige uitzondering op de niet-overdraagbaarheid van dekking is dat overdrachten aan huishoudens – overdrachten binnen de Verenigde Staten (inclusief Puerto Rico) aan leden van het huishouden van de oorspronkelijke koper, eigenaar of huurder van een MINI-voertuig van een geautoriseerde MINI-dealer – dekking niet beëindigen. Huishoudelijke overdrachten zijn uitsluitend beperkt tot overdrachten aan een huidige of voormalige echtgenoot of partner, kind, broer of zus, ouder, grootouder of kleinkind van de oorspronkelijke koper, eigenaar of huurder van een voertuig. In het geval van een gezinsoverdracht moeten kopers, eigenaren of huurders van een MINI-voertuig onmiddellijk hun geautoriseerde MINI-dealer informeren om de gezinsoverdracht te documenteren en te bevestigen voor dekkingsdoeleinden. De aflossing van een lening op een voertuig door de eerste koper en de aankoop van een leasevoertuig door de eerste huurder worden voor dekkingsdoeleinden niet beschouwd als overdrachten.

  WAAR MOET IK MIJN MINI ONDERHOUDEN ONDER HET GRATIS GEPLANDE MINI-ONDERHOUDSPROGRAMMA?

  Om gratis gepland MINI-onderhoud te ontvangen, hoeft u alleen maar een afspraak te maken bij uw erkende MINI-dealer zolang uw voertuig onder dit programma valt. En aangezien alle services van het programma worden uitgevoerd bij een erkende MINI-dealer, door een MINI-gecertificeerde technicus die speciaal door ons is opgeleid, kunnen we ervoor zorgen dat alleen originele MINI-onderdelen worden gebruikt. Met andere woorden, uw MINI wordt onderhouden volgens onze normen, die weliswaar hoger zijn dan de meeste.

 • WAT GEBEURT ER ALS IK PECHT HEB EN EEN SLEPEN NODIG HEB?

  Zelfs het meest betrouwbare voertuig heeft soms aandacht nodig. En hiervoor biedt MINI een waardevol 24-uurs Pechhulpprogramma gratis aan voor elk voertuig dat binnen de garantieperiode voor nieuwe voertuigen valt. Deze service is beschikbaar in alle 50 staten, Canada en Puerto Rico. Pechhulp en andere voordelen voor eigenaren zijn beschikbaar door te bellen naar (866) 646-4772.

  U vindt een Pechhulp-identificatiekaart in uw voertuigportfolio. Het bevat het nummer van het 24-uurs, gratis nummer voor MINI Pechhulp. Voor uw gemak kunt u die informatie ook vinden op een sticker die in de bagageruimte van uw MINI is aangebracht.

  En voor informatie over hoe u het Roadside Assistance-programma voor uw MINI kunt verlengen, belt u 800-660-9568.

  WELKE DIENSTEN VALLEN ONDER HET PROGRAMMA VOOR HULPVERLENING?

  Noodsleep- en/of sleepdienst voor mechanisch defect en ongevallen wordt gratis verleend. Dekking: Nieuwe MINI's - 4 jaar/onbeperkt aantal kilometers vanaf de originele ingebruiknamedatum. MINI NEXT - 6 jaar/onbeperkt aantal kilometers vanaf de oorspronkelijke gebruiksdatum. Uw voertuig wordt naar de dichtstbijzijnde MINI-dealer gesleept. U kunt ervoor kiezen om uw MINI naar de MINI-dealer van uw keuze te laten slepen, op voorwaarde dat de dealer zich binnen een straal van 50 mijl rond de dichtstbijzijnde dealer bevindt.

  Hulp ter plaatse voor: Lekke banden verwisselen, snel starten, zonder benzine - beperkt tot $ 100 per incident.

  Nooduitsluitingsservice, of slepen naar geautoriseerde MINI-dealer - Tot $ 100 per slotenmakerincident, of slepen zoals hierboven beschreven.

  Reisonderbrekingspolis: Vergoeding van accommodatie, maaltijden, vervangend vervoer om u te herenigen met uw MINI - Voor mechanische defecten die onder de garantie vallen wanneer 100 mijl of meer van huis. Beperk $ 1000 per incident tot maximaal 5 dagen. Uitsluitingen zijn van toepassing. Bescherming voor meerdere bestuurders - Geen kosten.

  HOE WORDEN WEGENHULP DIENSTEN BETAALD?

  In de meeste gevallen is voor diensten die worden verleend in het kader van het MINI Pechhulpprogramma geen onmiddellijke betaling vereist. Gewoonlijk kan de autobezitter een ontvangstbewijs ondertekenen, zodat de service kan worden terugbetaald door MINI Pechhulp. U - of de persoon die uw MINI bestuurt - bent echter verantwoordelijk voor alle uitgaven met betrekking tot onderdelen, materialen of brandstof.

 • WELKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN BIEDT MINI FINANCIAL SERVICES?

  MINI Financial Services biedt een scala aan opties via haar geautoriseerde MINI-dealers, zoals autolease- en financieringsprogramma's, die flexibel genoeg zijn om exact aan uw behoeften te voldoen. Ga voor meer informatie naar de sectie "MINI Financial Services" op MINIUSA.COM.

  WAAR EN WANNEER KAN IK INFORMATIE VINDEN OVER HET PROEFRIJDEN VAN EEN MINI?

  U kunt het beste contact opnemen met uw favoriete MINI-dealer. Ga voor meer informatie over erkende MINI-dealers in uw regio naar het gedeelte "Vind een dealer" onder SHOP in de hoofdnavigatie.

  WAAR STUREN IK MIJN MINI FINANCIËLE SERVICES AUTOBETALING?

  VOOR MINI LEASE-KLANTEN:
  Maak cheques betaalbaar aan MINI Financial Services

  Als u in een van de volgende staten woont: AK, AR, AZ, CA, CO, HI, IA, ID, KS, LA, MN, MO, MT, ND, NE, NM, NV, OK, OR, SD, TX, UT, WA, WY

  Gelieve uw betaling te sturen naar:

  MINI financiële diensten
  postbus Doos 78103
  Phoenix, AZ 85062-8103

  Als u in een van de volgende staten woont: AL, CT, DE, FL, GA, IL, IN, KY, MA, MD, ME, MI, MS, NC, NH, NJ, NY, OH, PA, RI, SC, TN, VA, VT, WI, WV

  Gelieve uw betaling te sturen naar:

  MINI financiële diensten
  postbus Doos 9001065
  Louisville, Kentucky 40290-1065

  VOOR MINILENING/RETAILKLANTEN:

  Maak cheques betaalbaar aan BMW Bank of North America en stuur uw betaling naar:

  BMW Bank van Noord-Amerika
  postbus Doos 78066
  Phoenix, AZ 85062-8066

  Wanneer u een betaling uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u uw 10-cijferige MINI FS-rekeningnummer op uw cheque of postwissel schrijft.

  Neem voor meer informatie contact met ons op via:
  1-866-MINI-4ME

  Maandag t/m donderdag 09:00-21:00 EST
  Vrijdag 9:00 - 18:00 uur EST

  MET WIE KAN IK PRATEN OVER MIJN MINI FINANCIAL SERVICES-ACCOUNT?

  Wat je vraag ook is, MINI Financial Services staat klaar met levende en ademende mensen die je kunnen helpen:

  MINI financiële diensten

  Klantenservice afdeling
  1-866-MINI-4ME

  Maandag t/m donderdag 09:00-21:00 EST
  Vrijdag 9:00 - 18:00 uur EST

  postbus Doos 3608
  Dublin, Ohio 43016-0306

 • WAAROM KAN IK NIET ALLES VAN MINIUSA ZIEN? DAT KAN IK WEL.

  Om het te kunnen bekijken, moet uw computermonitor zijn ingesteld op 1024 x 768. Om uw monitorinstelling te controleren (en te wijzigen):

  -Ga naar de map "Configuratiescherm" van uw computer. De locatie van deze map zal enigszins variëren, afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt, maar is meestal te vinden onder "Instellingen" in het hoofdmenu "Start".

  -Zodra u deze map opent, wilt u de tool openen die de instelling op uw monitor aanpast - dit wordt "Display" of "Monitor" of "Uiterlijk en thema's" genoemd.

  -Dubbelklik op dit bestand. Het zou een pop-up moeten openen met bovenaan verschillende tabbladen, waarvan er één "Instellingen" zal heten.

  -Ga naar dit tabblad en zorg ervoor dat de weergavegrootte is ingesteld op 1024x768. Nadat u deze wijziging hebt aangebracht, moet u op de selectieknop klikken.

  -U krijgt dan een bericht waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u de wijzigingen wilt toepassen. U moet ja selecteren, anders keert het scherm binnen 15 seconden terug naar het vorige (kleinere) formaat.

  Zodra je deze aanpassing hebt gemaakt, zou het geen probleem moeten zijn om de hele site te bekijken en de MINI van je dromen te bouwen.

  HET LIJKT DAT HET JE EIGEN SECTIE BOUWEN LANGE TIJD KAN DUREN OM TE LADEN - WAT IS DAT?

  Een van de geweldige dingen van MINI's is dat er zoveel opties zijn om je MINI perfect af te stemmen op jouw behoeften. Pepper White Cabrio S met zwart dak en grijs interieur? Geen probleem. Spice Orange MINI Cooper S met zwart dak, Union Jack spiegelkappen en rood interieur. Natuurlijk (hoewel dat er samen misschien niet zo geweldig uitziet). In feite bieden de modellen van 2013 meer dan 10 miljoen verschillende combinaties. Dit betekent natuurlijk dat er veel afbeeldingen en informatie moeten worden geladen om ervoor te zorgen dat je precies de MINI kunt bouwen die je wilt. Dus als het even duurt om te laden, heb dan een beetje geduld - en begin na te denken over hoe je je MINI gaat misleiden.

  KAN IK MIJN EERDER OPGESLAGEN CONFIGURATIES BEKIJKEN?

  Omdat er elk jaar updates zijn voor elk MINI-model, kunnen we niet alle eerder opgeslagen configuraties "vertalen" naar het nieuwe model. Voor eerder gebouwde en opgeslagen configuraties voorafgaand aan het huidige modeljaar hebben klanten nog steeds toegang tot een tekstlijst met de details van hun configuratie. Klanten kunnen deze lijst gebruiken om een ​​nieuwe configuratie aan te maken en op te slaan op basis van de laatste modeljaaropties.

  IK KAN NIET REGISTREREN OP DE WEBSITE. HELP ALSTUBLIEFT.

  Dat is een situatie die zo snel mogelijk rechtgezet moet worden. Stuur ons een e-mail met de details van uw probleem op WEBMASTER@MINIUSA.COM.

  IK BEN EEN GEREGISTREERDE GEBRUIKER MAAR KAN NIET INLOGGEN OM MIJN PROFIEL TE BEWERKEN (WACHTWOORDPROBLEMEN). WAT KAN IK DOEN?

  Als je al om een ​​wachtwoordherinnering hebt gevraagd, controleer dan of je het correct hebt ingevoerd en nog steeds geen geluk hebt. Stuur ons dan een e-mail op WEBMASTER@MINIUSA.COM om ons de specifieke foutmelding te laten weten. krijg.

  KAN IK MIJN MINIUSA.COM ACCOUNT GEBRUIKERSNAAM EN WACHTWOORD GEBRUIKEN OM IN TE LOGGEN BIJ DE MINI OWNERS' LOUNGE?

  Om in te loggen in de MINI Owners' Lounge, moet je een MINI Owners' Lounge-account aanmaken en heb je het productienummer of VIN nodig van de MINI die je koopt om dit account in te stellen. Het is uiterst belangrijk op te merken dat dit account verschilt van elk MINIUSA.COM-account dat u mogelijk heeft ingesteld. Daarom werken de gebruikersnaam en het wachtwoord die u gebruikt op MINIUSA.COM niet automatisch voor de Owners' Lounge. Als je wilt, kun je je Owners' Lounge-account zo instellen dat je exact dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruikt als op MINIUSA.COM. Maar je moet dit wel doen door eerst daadwerkelijk een MINI Owners' Lounge-account aan te maken.

  IK BEN EEN GEREGISTREERDE GEBRUIKER EN WIL MIJN GEBRUIKERSNAAM EN/OF WACHTWOORD WIJZIGEN.

  Om uw MINIUSA.COM-accountgegevens te wijzigen of bij te werken, gaat u naar "Uw profiel bijwerken" (onder "Blijf op de hoogte").

  WAT KAN IK DOEN ALS DE DEALER LOCATOR NIET CORRECT WERKT OP MIJN COMPUTER?

  Laten we allereerst onze excuses aanbieden. Het laatste wat we ooit willen doen, is u in de weg staan ​​bij het identificeren van uw favoriete MINI-dealer. Ten tweede, als u zich op de Flash-site bevindt en weet dat u de meest recente versie van Flash hebt geïnstalleerd en nog steeds problemen ondervindt, hebben we enkele details over uw computerconfiguratie nodig om uw vraag goed te kunnen beantwoorden. Stuur een e-mail naar onze webmaster op WEBMASTER@MINIUSA.COM en laat het ons weten:

  1. Wat voor computer je gebruikt (pc/Mac)

  2. Of u nu Internet Explorer (IE), Safari, Mozilla, Chrome gebruikt

  3. Welke versie internetbrowser u gebruikt, b.v. 9.0, 10.21, enz. - om dit te weten te komen, kijk onder het "help"-menu van uw internetbrowser

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated: 14/12/2023

Views: 6218

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.